maanantai 18. maaliskuuta 2013

Aurinkoa

Ihanan ihana aurinkoinen viikonloppu takana, kyllä saatiin taas nauttia! Meidän perhe on innostunut tänä talvena (siis parina viime viikkona :)) laskettelusta ja nyt harjoitellaan intoa puhkuen aina kun vaan mäkeen päästään :) Perheen pienin, pian 7 v tyttö, on ehkä suurin kehittyjä. Voi sitä riemua, kun huomaa saavansa huimasti itsevarmuutta ja taitoa niin pienessä ajassa! Ensi viikonloppua odotellessa, toivottavasti lumet eivät ihan vielä sula pois (tuskin on pelkoa!) :)Heidillä on pitänyt kiirettä messuilla ja sieltä oletkin poiminut meille muille tärkeää tietoa ja ideoita hyvinvointiin. Kiitos taas, olet todellakin tehopakkaus! Ihana sellainen :)

Minä puolestani aloitan kolmatta viikkoani Keventäjissä ja niin on käynyt, että paino on kertakaikkiaan jämähtänyt paikoilleen, ei liiku suuntaan eikä toiseen... Kiloja ei järin monta ole pudotettavana ja nyt ajattelin perehtyä tuohon jumitusaiheeseen Heidin laittaman Kg lehdessä olleen artikkelin myötä. Vyötärö on toki hieman kaventunut, mutta en tiedä onko sekin vaan joku väliaikainen häikkä! No, oikeestihan ne mittaukset tehdään vaan kerran kuussa, joten odottelen siis ensi kuun ensimmäistä maanantaita, joka on mittauspäiväni. Katsotaan sitten mikä tilanne mahtaa olla...

Olen ihan huiman innostunut tekemään intervallitreeniä, koska siinä saa laittaa ihan kaikkensa peliin ja koska ajankäytöllisesti se sopii minun elämääni. Teen treeniä kotona meidän vierashuoneessa ja nauran joka kerta treenin jälkeen, kun ikkuna on ihan huurussa 40 minuutin säpinän jälkeen, onneksi sälekaihtimet ovat kiinni, niin naapurit eivät ihmettele että mitä siellä tapahtuu... ;) Teen treeniä yleensä pari kertaa viikossa, lisäksi yritän ehtiä tunnin juoksulenkille kerran viikossa. Saattaa olla että alan käymään salilla joka toinen intervallitreenikerta. Sain viime vuonna personal trainerilta kolme tosi hyvää ja tehokasta patteritreeniohjetta salille ja huomasin kehitystä tosi nopeasti! Jälleen kerran, ohjelmat ovat tehokkaita ja nopeita, suunnilleen 40-45 minuuttia kestäviä lämmittelyineen ja venytyksineen. Sopii mulle mainiosti! Tässä pikku mainoksena DVD, jonka avulla intervallitreeniä teen, voin jossain vaiheessa analysoida tarkemmin, jos jotakuta kiinnostaa? Olen jo vuosia jumpannut Davinan "seurassa" ja tykkään kyllä, tulee mukavaa vaihtelua muuhun liikuntaan ja lisäksi ei tarvitse lähteä minnekään, jos on ajan kanssa tiukkaa.

Näillä mietteillä, mukavaa alkavaa viikkoa ja kuulostellaan!

Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos, ilahdutit kommentillasi ♥