maanantai 27. kesäkuuta 2016

uusi ovi

En yleensä saa mitään kicksejä FB:n testeistä, mutta maikkarin testi kuulosti ihan huipulta:
http://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/testi-mika-naista-ovista-kuvastaa-elamantilannettasi/5557874?result-r-1


Olen muuttanut jokin aika sitten tutusta ja turvallisesta, mukavasta työstä, haasteelliseen, täysin uraauurtavaan alallani ja jopa Suomessa.
Eikös kuulosta jännittävältä?
Työ sinänsä on monelle alalle vanhaa ja tuttua, mutta omalle alalleni uraa uurtavaa ja oikean polun löytäminen ottaa aikaa aika hurjastikkin. Vanhat kollegani pitävät minua hullunrohkeana kun otin haasteen vastaan, mutta olen ollut pääosin todella tyytyväinen.
Vaatii kaksikin palaveria päivään, jotta kulmia saadaan heti hiottua oikeaan muotoon.
MUTTA vaatii äärimmäisen paljon, että pystyy antamaan itselleen armollisuutta että on hidas, ei osaa kaikkia nyansseja lukea kuten aiemmassa toimeenkuvassa. JA aivan äärimmäisen antoisaa kokea ahaa-elämyksiä, nauttia aivan uudenlaisista asiakkaista, tehdä töitä keskittyneesti ja itseä kuunnellen ja analysoiden.

Samaan aikaan olemme laittaneet perheemme kodin myyntiin, ihan intuition pohjalta. Rakastamme taloamme ja sijainti on järkyttävän hyvä. 10 min kävellen kaupungin sykkeeseen 1400m2 tontti, täysi hiljaisuus ja mukavat naapurit.
Silti meidän unelma vetää meitä maalle noin 15km:n päähän, lapset ovat innoissaan ajatuksesta vaihtaa koulua ja saada uudet huoneet. Meillä on tilanne, ettei meidän ole pakko myydä kotiamme tai muuttaa maalle, mutta ajatus on enemmän kuin houkutteleva. Tuli lopputulos olemaan mikä vaan <3


ai niin tähän kuvaan liittyen ja tuohon talon myymiseen,
jos talo menee kaupaksi, lähdemme HETI koko perhe matkalle.
Ensi vuonna on tarkoitus mennä hiukan pidemmälle taas, mutta olisi kyllä ihana ottaa joku miellyttävä välipala :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos, ilahdutit kommentillasi ♥