lauantai 3. tammikuuta 2015

LES MILLS SH`BAM® , kokemuksia?





Tunnustus:

En ole yhtään tanssillinen ihminen, rytmitajun olen jollakin asteella löytänyt vasta aikuisena.
Tässä pidemmän aikaa kun olen pohtinut, mitä oikeasti haluasin harrastaa. Tämä oli ajatusteni musta lammas.
Uinnin olenkin jo toteuttanut ja ihan hyvällä menestyksellä. Tällä viikolla kävin jopa yksin lasten kanssa pulikoimassa hiukan pienemmässä uimahallissa kuin oman kaupunkimme.
Lapset olivat kahdestaan pikkualtaassa. Molemmat ovat siis ihan hyviä uimareita ja sukeltajia. Itselleni on kuitenkin vesi elementtinä niin arvaamaton, että en uskalla päästää heitä pitkäksi aikaa silmistäni. Uin muutaman kerran pari altaanmitallista ja vedessä on uskomattoman hyvä venytellä- niin käytin aikaa siihen hyödyksi.
Kävely/juoksu on myös tiiviisti ohjelmassa. Pikkuhiljaa- on tämän vuoden teema.

Toppuuttelen itseäni.

Sh'Bam kiinnostaa tanssillisuuden vuoksi. 
Body Combact on minulle liikaa hyppyjen vuoksi, vaikkakin siitä muuten  pidän.
Onko teillä kokemusta?


Ihana kuvaus www.ryhmaliikunta.fi sivuilla :
"Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan.
Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos, ilahdutit kommentillasi ♥