maanantai 12. tammikuuta 2015

Omat, kilpirauhaseeni vaikuttavat vitamiinini

Kaikkien keho reagoi eri tavalla eri asioihin.

Oma löytämisensä on sopivien lisäravinteiden kanssa.

Tässä siivu omasta purkkikokoelmasta,
jonka koen jollakin tavalla vaikuttavan positiivisesti kilpirauhaseni toimintaan.
Takana pilkottaa Mucunapapu, jonka sekoitan yhdessä MSM- jauheen, puhdistamattoman merisuolan ja usein myös viherjauheen kanssa aamulla veden sekaan.
Mucunan pitäisi selventää päätä ja olen ollut huomaavini juurikin tälläistä vaikutusta.

MSM- jauheella on ollut selvästi niveliin ja kolotuksiin positiivinen vaikutus. Postaan tähän liittyen myöhemmin myös toisen niksin.
Palautuminen on edelleen suht huonoa, joten siihen en tällä ole ainakaan toistaiseksi saanut radikaalia parannusta MSM:llä. 


B12 vitamiinia otan kun muistan, eli jos aamulla on aivan järkyttävän takkuinen olo. Tämä pelastaa aamua. En tiedä miksen saa otettua joka aamu.
Pitää ilmeisti olla joku ässä vetää hihasta ;)


Kuvasta muuten puuttuu C-vitamiini, jota otan aamulla sillä MSM-jauhe imeytyy paremmin tämän vitamiinin kera. Samoin D-vitamiiinin ota aamuisin (kun muistan).

Spiruliinaa otan harvakseltaan, sillä jos otan joka päivä, huomaan kropan menevän ylikierroksilla. Yleensä otan tämän keskipäivällä.
Vaihtoehtoisesti otan Spiruliinan sijasta Kelppiä.


Voisin puhua magnesiumin tärkeydestä monta päivää.
En voi olla ilman, sillä saan ihan järkyttävät suonenvedot jalkoihin ilman tätä ihmeainettani. Koen, että myös unen laatuni on parempi magnesiumin kanssa.

Kelasinin magnesiumiin palaan aina takaisin, vaikka olen kokeillut mitä tahansa muuta merkkiä.
Nyt ajattelin antaa tilaisuuden Sami Sundvikin suosittelemalle merkille, klik.

Seleeni on nostettu monessa yhteydessä kilpirauhasen tärkeäksi vitamiiniksi. Tämän käytössä en ole huomannut mitään äärettömän radikaalia vaikutusta itsessäni. Tällä hetkellä on käytössä kuvassa oleva yhdistelmä. 

(Selasin aiempia postauksia ja huomasin, että sinkki purkki on tällä hetkellä tyhjä. Sitä olen ottanut myös iltaisin.)

Kiireisinä ja levottomina päivinä ota avuksi melatoniinin, jota olen saanut lääkärin lähetteellä 5mg:na. Aioin tilata IHerbistä edullisemmin, mutta sain testata tätä vahvempaa ystävältäni ja sainkin sitä sitten itselleni  työterveyslääkäriltä. Tämä tulee hiukan edullisemmaksi kuin luontaistuotekaupasta tai reseptivapaana.
Varsinainen ongelma uneni ei enää ole, mutta pelko unettomista jaksoista on niin suuri, että pidän tätä aina mukana, jos joudun nukkumaan muualla kuin omassa sängyssä.
Ongelmani edelleen unen kanssa on se, etten uskalla mennä ajoissa nukkumaan. Pelkään herääväni aamuyöstä, saamatta uudelleen unen päästä kiinni.


Onko sinulla joku ässä-tuote, jonka koet helpottavan oloasi tai tukevan tavoitteesasi?


2 kommenttia:

 1. Minä menen seuraavalla koosteella:
  aamuisin; maitohappobakteeri,sinkki, seleeni, d-vit, valkosipulitabl ja biotiini eli b-vit.
  Illalla; magnesium malaattia , aikaisemmin sitraattia. Tilattiin yhteistilaus siskon kans ja nyt kokeillaan tuota malaattia.
  Sit juon kaneliteetä 2 lasillista päivässä ja nyt ajattelin kokeilla ruususuolaa veteen. Sinkin ja seleenin sanotaan auttavan kilpirauhasvaivoihin ja niitä kumpaakin pitäisi silloin ottaa, tiedä häntä. Mutta mäilä mennään. Valkosipulitbl loppuvat kohta, enkä niitä sen jäljeen enää syö.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Kiva kun jätit kommentin :)
  Oi, pitääpä muistaa toi maitohappobakteeri, tykkään myös molkosanista.
  Mitä mieltä olit tuosta sitraatista? Tuo Sundvikin suosittelema oli sitraattimuodossa ja ajattelin sitä testata seuraavaksi. Tuo puhdistamaton merisuola+vesi on äärettömän virkistävä, totesin vaan kun join sitä vahingossa illalla. Niin sinä yönä ei juurikaan nukuttu...
  Kerrohan kokemukset myös tuosta malaatista!

  VastaaPoista

kiitos, ilahdutit kommentillasi ♥