lauantai 10. tammikuuta 2015

Rakas sinusta on tullut pullukka, toinen tuotantokausi

Katsooko kukaan ko. ohjelmaa?

Sarja on hiukan jenkkivivahteisesti tehty,
mutta oikeita ihmisiähän siinä on.
Jotenkin tuntuu hurjalta tiputtaa 7 viikossa miltei 20 kiloa!
Miten pää voi pysyä perässä tuon tahtisessa muutoksessa?

Ok, raha voi hiukan auttaa ajatusmaailmaa pysymään perässä.
Mutta silti, uskon että aika tiukan kamppailun saa käydä ohjelman aikana ja sen jälkeen, että kilot ovat poissa ikuisesti.
Ihana oli eilisessä jaksossa katsoa, kun Sanna sai tiputettua yli kymmen kiloa, ja suurin saavutus myös minun mielestäni oli itsetunnon koheneminen.

Muistan kun olin äitiyslomalla esikoisestani ja elin elämäni rankinta jaksoa. Muutaman tunnin yöunilla, vaativan, aktiivisen, mutta iloisen ja seurallisen lapsen kanssa.
Selvisin päivistä sillä, että päätin aamulla herätessä laittaa aina ja jokaikinen päivä vähintään ripsiväriä. Usein laitoin luomivärit yms. kevyen päivämeikin.
Toinen selviytymiskeino oli liikunta. Tein noin 1-3 kertaa päivässä parin tunnin kävelylenkkejä ja myöhemmin vaihdoin yhden lenkeistä juoksuksi.


Näillä selvisin tuon vaikean ajan yli.

Mitä tapahtuu ihmiselle kun kilot määrittävät ihmisyytesi, ja alkaat tiedostamatta tai tiedostetusti muuttumaan näkymättömäksi?
Monet noista TV-ohjelmien isoista pudottajista sanovat kilojen lähdettyä, 

että he kuvittelivat olevan vain vähän ylipainoisia, 
kunnes näkevät itsensä keventyneen olemuksen. Jos itse tiedostaa kilot ja muuttuneen olemuksen, onko ihmisen suojakeino laittaa pää pensaaseen?

Olen itse tasaisesti lihava, eli en monekaan silmään näytä lihavalta sillä hienosti paino jakaantuu koko kehoon. Omaan silmään näytän ja tunnun kyllä.
Äitini sanoi, että ole vain tyytyväinen itseesi ei sillä ulkonäöllä ole niin merkistystä.
En itse pidä sitä merkityksellisempänä vaan kaikkea sitä muuta mitä kilot tuovat tullessaan: Energiatason laskeminen on mielestäni kaikkein pahinta!2 kommenttia:

  1. Ei olekaan tullut katsottua tuota sarjaa, sen nimikin on jo jotenkin luotaan työntävä ;). En tiedä miksi. Onko siinä hyviä vinkkejä ja tsemppiä laihduttajalle? Jutta ja superdieetit olen aikaisemmin jonkun verran katsonut, ja sitä voisi tänäkin vuonna katsoa.

    VastaaPoista
  2. Sarja on niin Ömeerikkalaisittain tehty, että katson sen aina tallentavalta. Tiivistelyt tulee ennen ja jälkeen mainostauon, nämä saa suosista kelata. Lähinnä katson sitä sen vuoksi, miten pään sisäpuolella tapahtuu tuollaista muutosta työstäessä. Itse etsin lopun elämän punaista lankaan ja tuossa mennään vähän eri menttaliteetilla.
    Ehkä hiukan shokeeraavaa on, että melkein jokainen parisuhde rakoilee näitä jaksoa katsoessa..
    Kannattaa katsoa yksi jakso, mutta itse pidän myös Jutan ohjelmaa parempana.

    VastaaPoista

kiitos, ilahdutit kommentillasi ♥