sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Urheilumeikki (?)

Varmaan kokolailla kahtia jakavat on mielipiteet,vai mitä?

Itse käytän päivittäin meikkiä, ihan kevyt meikkaus.
Meikkivoide, silmien rajaus + ripsari.

Tämä on todella riisuttu versio siitä syystä, että en ole tippaakaan aamuihminen.
Kuten aiemmin kerroin, minut pelasti kotiäitinä olon se, että raahauduin ylos joka aamu ripsiväripurkin kautta. Tällöin kyllä laitoin melkein päivittäin myös luomiväriä.
Kun saan itseni aamumoodiin kunnolla, aioin ottaa aamuihini vaalean luomivärin ja kulmien fiksauksen.

Huomaatteko, että postauksiin vilahtaa näitä salaisia, tarkkoja pläänejä vuodelle 2015?
Pieniä aisoita, mutta suuria merkityksiä.


En ole varmaan paljastanutkaan, että olen yhdeltä ammatiltani kosmetologi. Minusta piti tulla isona yritysjohtaja, arkkitehti tai fyssari.
Nyt olen myynnin parissa ja täysin eri alalla kuin kosmetiikka :)


Asiaan takaisin:
Saako jumppatunnilla olla meikkiä?

Mielestäni voi olla ja on hyväkin olla, ellei ole mitään kunnon teatterimeikkiä. Tokin nekin taitaa olla tänä päivänä niin kehittyneitä, että päästävät kehon omat tuotteet läpi.
Kuitenkin jumppaamme ilmastoinnin alla ja pölyä sekä hikipisaroita lentelee ilmassa.
Oletko tullut ajatelleeksi, että meikki toimii myös suojana ulkomaailmaa vastaan? Väittäisin, että jos laitetaan kaksi toimistotyöntekijää rinnakkain. Toinen jolla on päivittäin meikkiä ja toinen joka ei käytä lainkaan meikkiä. Tai vaikka sama ihminen, mutta toinen puoli meikittä ja meikillä. Tulos on aivan varmasi nuorempi meikillisille ihmisellä, sillä hän saa mekaanista suojaa iholleen. Mahdollisen päivävoiteen lisäksi.
Kauhistelin omaa ihoani lähtiessäni paukkupakkasella aamulenkille, suoraan sängystä.
Tällöin iholla on vain ihon oma, erittämä öljy tuulta ja viimaa vastassa.

Kuivuus tuli parin päivän viiveellä, joten testailut on menossa mikä tähän on paras kaava. Yövoidetta kunnon kerros tai jopa öljy illalla?

Uimahalliin olen aiemmin varustautunut itseruskettavalla ja Sensain 38 C mascaralla. Ihana turvallinen oli kehomeikillä, (monesti myös laitan kasvoille) sekä ripsivärillä. Itselläni on ihan vitivalkoiset ripset, joten näytän todella haamulta ilman mitään väriä.


Muista siis:


 • meikki on mekaaninen suoja
 • varmista, että olet laittanut vähintään tuntia ennen jotakin kasvoihisi ennenkuin menet paukkupakkaseen, myös meikkivoide on hyvä valinta
 • itseruskettava feikkaa keholla olevat pienet virheet
 • meikki on kunnioituksen osoitus kanssaeläjiä kohtaan
2 kommenttia:

 1. Hyvä postaus!
  Minä, kun olen kotona, en juuri meikkaa, mutta kaupungille lähtiessä teen kevyen meikin. Minulla on pigmentoitu rajaukset ylä- ja alaluomelle, sekä käyn kuukausittain laitattaa ripset ja kulmat. Nyt menen eka kertaa ripsipermanenttiin, palkinnoksi itselle saavutuksista.
  Kasvoja hoidan kaikilla mahdollisilla seerumeille, päivä-, yö-, silmänympärysvoiteilla, joka päivä. Viikottain kuorinta ja kahdesti naamio. Vanha kun on ja laihtunut huimasti, alkaa ihoa veltostua ja sen kanssa on tehtävä töitä.
  Ihoa joudun rasvaamaan koko ajan joka puolelta, atoopikko kun olen. Ja sitte se minun tärkein - kynnet. Tykkään,, että kynnet on huolitellut ja nätit. Tämä johtaa siitä, että lapsena purin kynsiä ja ne oli aina ihan kauhean näköiset. Nyt kävin toista kertaa geelauttamassa kynnet ja tykkään näistä helpoista ja huoltovapaista, tietenkin ne on siellä kynsihuollossa huollettava, mutta itse ei juuri tarvitse niihin puuttua.
  Onhan se muitakin kohtaan kivaa olla huolitellun näköinen ja välillä on kiva laittautua oikein kunnolla.
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Noi pigmentoinnit on kyllä ihan huiput. Etenkin tälläiselle värittömälle ihmiselle!
  Olen laittanut myös aiemmin kestovärejä säännöllisesti, mutta ne olen unohtanut samalla kuin itseni muutenkin. Noh nyt olen löytöretkellä minuuteen ja palauttelen kaikkea ihanuutta elämääni ♥
  Noilla voiteilla saa enemmän aikaan kuin ihmiset uskovatkaan. Ihan pelkkä kiinteyttävä Dove saa ihon kummasti napakammaksi, kunhan sen muistaa joka päivä sivellä iholleen.
  Kiva muuten kun otit kynnet puheeksi, ystäväni lupasi tehdä itselleni myös kynnet, kun aloittelee taas tippien kera näpertelyä :)
  Ihanaa viikonalkua!

  VastaaPoista

kiitos, ilahdutit kommentillasi ♥